Annonce
Hanne Rasmussen frs Munkebo sendte dette billede, hvor dommerne lagde vægt på, at der er både er et vajende dannerbrog og miljø på billedet, hvor det tydeligt ses, at det er i Munkebo.
Kerteminde Ugeavis

Vinderne af fotokonkurrencen er fundet: Dommerne lagde vægt på motiverne og de stramme flagliner

Over 60 flagbilleder tikkede ind til Kerteminde Ugeavis' fotokonkurrence. Nu er de seks vindere fundet - alle fra hvert deres område i Kerteminde Kommune.
Annonce
  • Hanne Rasmussen frs Munkebo sendte dette billede, hvor dommerne lagde vægt på, at der er både er et vajende dannerbrog og miljø på billedet, hvor det tydeligt ses, at det er i Munkebo.
  • Stig og Adie Jørgensen fra Kerteminde vinder med dette billede, som på smukkeste vis illustrerer, at der var mange, der valgte at hejse flaget 16. april.
  • Dommerne var enige om, at der var tænkte gode kreagive tanker med Caroline Folleraas' billede, hvor man både kan se, at perlepladerne hver især er små dannebrog, men også måden, som perlepladerne er lagt op på, viser, at det i sin helhed udgår et flag.
  • Dommerkomiteen var enige om, at Bent Tveskov fra Marslevs billede af flagstangen i haven i sin helhed var et flot kombineret billede fra en smuk flagdag.
  • Maibritt Petersen Lorentzen fra Viby sendte dette billede fra Viby Mølle, hvor flaget også var hejst. Dommerne synes godt om hele billedet i sin helhed, fordi det både viser miljø med den gamle mølle og et flag, som der er godt med sus i.
  • Lars Borregaard, formand for Birkende Borgerforening, sendte denne lille fotocollage for at illustrere, hvordan landsbyen i denne svære tid stod sammen om at hylde dronningen og hverdagens helte med én flagallé i byen. Det kunne dommerkomiteen godt lide.
Kerteminde Ugeavis

- Det er jo en skulder af ældre dato: Sådan gav jeg en ung læge en imaginær skråt-op-finger

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Åbent-hus i Kerteminde Kajakklub

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Museumsinspektøren viser rundt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Foredrag: Selvforsynende vikinger

Kerteminde Ugeavis

Sæt tempoet ned og nyd de stille morgener: Næste gang du vågner tidligt, så omfavn magien i disse timer

Kerteminde Ugeavis

Tegneworkshop i påskeferien: Lær at tegne dyr

Kerteminde Ugeavis

Rundvisning i særudstilling med skipper Jens Bohr

Kerteminde Ugeavis

Kom i påskestemning på Farvergården

Kerteminde Ugeavis

Påskeferie: SKVULPtur-værksted

Annonce