Annonce
Bager Henrik Bendtsen er glad for nu også at kunne tilbyde sine kunder langtidshævet brød efter schwezisk opskrift, som kun 30 bagere i Danmark må benytte. Foto: Helle Nordström
Kerteminde Ugeavis

Præmievindende schweizerbrød: Langegades Bageri er blevet certificeret til at bage efter patenteret schweizisk opskrift

Bager Henrik Bendtsen har taget certifikat til at måtte bage det særlige Pain Pailasse. Han er nu en af 30 rundt om i Danmark, der kan tilbyde det specielle brød.
Annonce
  • Bager Henrik Bendtsen er glad for nu også at kunne tilbyde sine kunder langtidshævet brød efter schwezisk opskrift, som kun 30 bagere i Danmark må benytte. Foto: Helle Nordström
Kerteminde Ugeavis

- Det er jo en skulder af ældre dato: Sådan gav jeg en ung læge en imaginær skråt-op-finger

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Åbent-hus i Kerteminde Kajakklub

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Museumsinspektøren viser rundt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Foredrag: Selvforsynende vikinger

Kerteminde Ugeavis

Sæt tempoet ned og nyd de stille morgener: Næste gang du vågner tidligt, så omfavn magien i disse timer

Kerteminde Ugeavis

Tegneworkshop i påskeferien: Lær at tegne dyr

Kerteminde Ugeavis

Rundvisning i særudstilling med skipper Jens Bohr

Kerteminde Ugeavis

Kom i påskestemning på Farvergården

Kerteminde Ugeavis

Påskeferie: SKVULPtur-værksted

Annonce