Annonce
Pizzaria-ejer Kazim "Carlos" Altuntas lægger køkken til, og Lisbeth Jensen tryller i køkkenet, så Pizza Pronto fra onsdag den 15. kan tilbyde en dagens ret god gammeldags dansk mad. Foto: Helle Nordström
Kerteminde Ugeavis

Pizzaria får kogt torsk og stegt lever på menuen: Pizza Pronto udvider med mormormad til frokost

Onsdag den 15. januar udvider Pizza Pronto i Kerteminde menukortet med en dagens frokostret, der især henvender sig til pensionister. Det bliver god, gammeldags mormormad, der finder vej ind mellem pizzaer og pasta.
Annonce
  • Pizzaria-ejer Kazim "Carlos" Altuntas lægger køkken til, og Lisbeth Jensen tryller i køkkenet, så Pizza Pronto fra onsdag den 15. kan tilbyde en dagens ret god gammeldags dansk mad. Foto: Helle Nordström
Kerteminde Ugeavis

Tegneworkshop i påskeferien: Lær at tegne dyr

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Rundvisning i særudstilling med skipper Jens Bohr

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kom i påskestemning på Farvergården

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Bente og Michael fortrød fraflytning: Barnebarns reaktion på ferien blev udslagsgivende

Kerteminde Ugeavis

Påskeferie: SKVULPtur-værksted

Kerteminde Ugeavis

Fællesudstilling hos Kunstnerne i Truntehuset

Kerteminde Ugeavis

Nyt kapitel for købmand: Thomas overtager roret og kaptajnskasketten efter Susanne

Kerteminde Ugeavis

Galleri Milo slår dørene op til ny frisk sæson

Kerteminde Ugeavis

Bogsalg på Kerteminde Bibliotek – der ryddes op før flytningen

Kerteminde Ugeavis

Påskeferie: Kriger og Kamp

Kerteminde Ugeavis

Blues til tiden med Søren Bøje og Poul Ewald

Annonce