Kunder tømmer fryserne: Mange vil sætte tænderne i Henriks højlændere
I slutningen af 2017 åbnede Henrik Nielsen og hans familie gårdbutikken Svalehøj Highland Cattle i Mesinge. I dag har de så mange kunder, at de har svært ved at nå at skaffe varer til dem, og derfor er grisekød nu også på vej til forretningens frysere fra en jysk leverandør.
Copy link address
Sofie Ejlskov Hugger soehu@jfmedier.dk
Annonce
I omkring halvandet år har Henrik Nielsen solgt kød fra sit skotske højlandskvæg i en gårdbutik. Omkring en gang om måneden får han skåret nyt kød til kølerne. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
16 slagtninger er det blevet til på Svalehøj, mens Henrik Nielsen har drevet gårdbutik. Han går højt op i, at kunderne selv kan komme med ud og se, hvor kødet kommer fra. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
Alle Henrik Nielsens skotter er blevet navngivet, og han har sit eget system til at huske navnene ved hjælp af alfabetet. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
16 slagtninger er det blevet til på Svalehøj, mens Henrik Nielsen har drevet gårdbutik. Han går højt op i, at kunderne selv kan komme med ud og se, hvor kødet kommer fra. Foto: Sofie Ejlskov Hugger
Alle Henrik Nielsens skotter er blevet navngivet, og han har sit eget system til at huske navnene ved hjælp af alfabetet. Foto: Sofie Ejlskov Hugger