Gouda, blåskimmel og feta. Hver mandag mødes 12 oste-elskere fra Munkebo i skolekøkkenet for at lave gourmet-oste til eget bord.
Copy link address
Helle Kryger , hhy@fyens.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Der skal masser af tid og tålmodighed til at lave ost... og kaffepauser.Foto: Vibeke Volder -
Munkebo Ostelaug råder over seks osterier, og der er ventetid til at komme på holdet. Foto: Vibeke Volder -
Ostelauget holder til i skolekøkkenet på den tidligere Troelskærskolen i Munkebo. Hver mandag produceres oste som gouda, feta, maribo, danbo og mange andre.Foto: Vibeke Volder -
Et vinkøleskab har vist sig at være fortrinligt til at lagre oste i. Ostelaugets medlemmer skiftes til at vende ostene. Foto: Vibeke Volder -
I Munkebo Kulturhus laver en gruppe seniorer deres egen ost. Foto: Vibeke Volder -
I Munkebo Kulturhus laver en gruppe seniorer deres egen ost. Foto: Vibeke Volder -
I Munkebo Kulturhus laver en gruppe seniorer deres egen ost. Foto: Vibeke Volder -
I Munkebo Kulturhus laver en gruppe seniorer deres egen ost. Foto: Vibeke Volder -
I Munkebo Kulturhus laver en gruppe seniorer deres egen ost. Foto: Vibeke Volder