Annonce
Det er rabarber-sæson lige nu, og derfor har madblogger Pernille Janbæk Jørgensen netop eksperimenteret sig frem til en opskrift på rabarbersnittet med hvid chokolade. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde Ugeavis

Bondemad på menuen: Pernille deler sine madeksperimenter fra bondegårdens køkken virtuelt

I to år har Pernille Janbæk Jørgensen fra Urup lokket besøgende ind i sit virtuelle køkkenværksted på bloggen "Bondemad." Hun har også en facebook - og instagram-konto med samme navn, hvor hun svøber sine følgere ind i bondegårdslykke og andre positive betragtninger fra sin hverdag på landet.
Annonce
  • Det er rabarber-sæson lige nu, og derfor har madblogger Pernille Janbæk Jørgensen netop eksperimenteret sig frem til en opskrift på rabarbersnittet med hvid chokolade. Foto: Mette Louise Fasdal
  • På familiens bondehård har Pernille Janbæk Jørgensen en prangende køkkenhave, hvor hun gerne henter ingredienserne til de opskrifter, hun udtænker i køkkenet og lægger på sin blog. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde Ugeavis

Charlotte fortæller om sit livs krise

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Kitt flyttede sin butik hjem i sin baghave: - Jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme

Annonce
Kerteminde Ugeavis

Jeg er dybt afhængig af min skærm - jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre ved det

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Åbent-hus i Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Ugeavis

- Det er jo en skulder af ældre dato: Sådan gav jeg en ung læge en imaginær skråt-op-finger

Kerteminde Ugeavis

Åbent-hus i Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Ugeavis

Museumsinspektøren viser rundt

Kerteminde Ugeavis

Foredrag: Selvforsynende vikinger

Kerteminde Ugeavis

Sæt tempoet ned og nyd de stille morgener: Næste gang du vågner tidligt, så omfavn magien i disse timer

Kerteminde Ugeavis

Tegneworkshop i påskeferien: Lær at tegne dyr

Annonce