Annonce
Det er rabarber-sæson lige nu, og derfor har madblogger Pernille Janbæk Jørgensen netop eksperimenteret sig frem til en opskrift på rabarbersnittet med hvid chokolade. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde Ugeavis

Bondemad på menuen: Pernille deler sine madeksperimenter fra bondegårdens køkken virtuelt

I to år har Pernille Janbæk Jørgensen fra Urup lokket besøgende ind i sit virtuelle køkkenværksted på bloggen "Bondemad." Hun har også en facebook - og instagram-konto med samme navn, hvor hun svøber sine følgere ind i bondegårdslykke og andre positive betragtninger fra sin hverdag på landet.
Annonce
  • Det er rabarber-sæson lige nu, og derfor har madblogger Pernille Janbæk Jørgensen netop eksperimenteret sig frem til en opskrift på rabarbersnittet med hvid chokolade. Foto: Mette Louise Fasdal
  • På familiens bondehård har Pernille Janbæk Jørgensen en prangende køkkenhave, hvor hun gerne henter ingredienserne til de opskrifter, hun udtænker i køkkenet og lægger på sin blog. Foto: Mette Louise Fasdal
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Påskeferie: Kriger og Kamp

Kerteminde Ugeavis

Blues til tiden med Søren Bøje og Poul Ewald

Kerteminde Ugeavis

Generalforsamling hos Lokalforeningen Talentspejderne Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Hans tager hul på en ny sæson i strandkanten: En ting udfordrer dog hans forretning her i starten

Kerteminde Ugeavis

Forårsopvisning i Kerteminde

Kerteminde Ugeavis

Åbent hus i Munkebo Svømmehal

Kerteminde Ugeavis

Ny særudstilling: Rylen i Limfjorden 1924 - 2024

Kerteminde Ugeavis

Teater-kursus med Hervé Cristianini

Annonce